Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (4.50 secunde)
De la aceasta data, statul va suporta 45% din totalul pretului combustibilului, in timp ce primariile vor fi obligate prin lege sa aloce cel putin 10%.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
Magazinele din Dofteana, Contesti si Perisoru functioneaza in format Loco. Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, si are o suprafata totala de 357 mp, din care suprafata de vanzari este de 229 mp.
Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. ... In astfel de cazuri parintii sunt trimisi sa-si cumpere vaccinul din farmacie, daca il gasesc.
Cancerul de san reprezinta cea mai des intalnita forma de cancer la femei, afectand anual aproximativ 8.000 de paciente din Romania.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
De ceva vreme insa, romanii au inceput sa castige si din piata de capital, domeniu inca nou la noi si cu o legislatie cam neclara.
Transpus in cifre, 3.171 de societati au dat faliment in 2005, din care cea mai mare pondere, de 45%, au fost din domeniul comertului.
Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. ...   Produse de iarna, la preturi pornind de la 35 de lei Târgul inaugurat ieri vine în întâmpinarea celor care vor sa se pregateasca din timp pentru sezonul rece. ... Nu lipsesc nici produsele din blana.
Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. ...   Produse de iarna, la preturi pornind de la 35 de lei Târgul inaugurat ieri vine în întâmpinarea celor care vor sa se pregateasca din timp pentru sezonul rece. ... Nu lipsesc nici produsele din blana.
Noul PROFI din Bucuresti este un City amplasat pe Calea Serban Voda, Nr. ... Acesta are o suprafata totala de 263 mp, din care suprafata de vanzari este de 155 mp. Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str.
Peste 300.000 de elevi au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour, destinat elevilor din clasele 0-VIII. ... Fstivitatea de premiere din Capitala a avut loc la Carrefour Militari.
De astazi, doua noi localitati din judetul Dolj, Poiana Mare si Daneti, fac parte din reteaua PROFI. Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M. ... Acesta dispune de o suprafata totala de 540 m2, din care sala de vanzari este de 410 m2.
Ieri la o luna de zile de la aprobarea in sedinta de Guvern, a fost publicata in Monitorul Oficial, Hotararea de Guvern prin care se acorda in total 80 de milioane de lei pentru 959 de unitati scolare din tara.
Seful PDL Giurgiu demisioneaza din partid si trece la PNL Seful PDL Giurgiu, Marin Anton, pleaca din partid si urmeaza sa treaca la PNL, au confirmat surse pentru HotNews.ro. Acesta urma sa candideze din partea PDL la Consiliului Judetean Giurgiu.
Proprietarii sunt nemultumiti din cauza ca accesul lor la Arhivele Statului s-a facut cu dificultate, iar multi dintre ei nu au reusit inca sa-si procure actele doveditoare.
Piata bursiera a traversat o saptamina buna, ultima saptamina de vara din an. ... BET si BET-C au inregistrat scaderi usoare in primele sedinte ale saptaminii si o crestere mai mare miercuri, sub efectul evolutiilor bune in special din segmentul petrolier.
Cele cinci SIF-uri au însumat 42,52% din totalul schimburilor BVB, iar sectorul petrolier a reprezentat doar 3,64 procente din valoarea totala.
google-analytics.com